This question is answered. Helpful answers available: 0. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 5 - Pages: 1 - Last Post: 24 Jun 22, 11:51 Last Post By: fbijltje Threads: [ Previous | Next ]
fbijltje

Posts: 5
Registered: 10-Jul-2008
Thumbnails and Lightbox problem
Posted: 23 Jun 22, 13:47
 
  Click to reply to this thread Reply
Attachment Image-complete.jpg (162.6 KB)
Attachment Image1-20thumbnails.jpg (224.2 KB)
Attachment Image.jpg (120.3 KB)
In preview within jAlbum everything seems right.
Local view and online there are problems.
Problem1: Only 20 thumbnails are visible.
Problem2: Lightbox not visible....image link looks like: https://www.kcnijmegen.nl/KC/Fotos/Clubmatch%202022/DSC_2469.jpg

Album link: https://www.kcnijmegen.nl/KC/FotoAlbum/index.html
Uploaded with ftp.

I use jAlbum 28.1.5 - Java14, 64 bit with Tiger 3.18.
After I updated the skin I reinstalled jAlbum but that doesn't solved the problem.
I removed the history and other stuff from the browser (chrome), I used another browser, I used ctrl-F5 but the problem isn't solved.
I use Google Chrome Versie 103.0.5060.53 (Officiƫle build) (64-bits) on a Windows 10 computer.

Does somebody have some idea's to solve the problem?

Frans

Edited by: fbijltje on 23 Jun 2022, 13:48

Edited by: fbijltje on 23 Jun 2022, 13:58 (Widows-->Windows)
Laza

Posts: 2,058
Registered: 6-Sep-2005
Re: Thumbnails and Lightbox problem
Posted: 23 Jun 22, 15:14   in response to: fbijltje in response to: fbijltje
Helpful
  Click to reply to this thread Reply
JeffTucker

Posts: 8,287
Registered: 31-Jan-2006
Re: Thumbnails and Lightbox problem
Posted: 23 Jun 22, 15:17   in response to: Laza in response to: Laza
Helpful
  Click to reply to this thread Reply
I'm also seeing a lot of CSP failures in the console. It appears that the Content Security Policy on the server is set so tight, the page can't load much of anything - no Google fonts, no jQuery, no JSON files, no Javascript from jalbum.net.

Very secure! And unusable. ;)

ETA: Even on his home page, which is not a jAlbum album, the CSP settings are blocking things like Google Analytics.
fbijltje

Posts: 5
Registered: 10-Jul-2008
Re: Thumbnails and Lightbox problem
Posted: 23 Jun 22, 15:49   in response to: JeffTucker in response to: JeffTucker
 
  Click to reply to this thread Reply
....its possible that the CSP is set to tight. I will contact the system administrator. He did change something this week.

Edit:
The system administrator has changed some settings on the server (Apache) and the albums are working oke now!!

Edited by: fbijltje on 23 Jun 2022, 17:48
JeffTucker

Posts: 8,287
Registered: 31-Jan-2006
Re: Thumbnails and Lightbox problem
Posted: 23 Jun 22, 17:56   in response to: fbijltje in response to: fbijltje
 
  Click to reply to this thread Reply
Attachment ss010194.png (47.2 KB)
The CSP is still blocking Google fonts, jQuery, and the jAlbum widget code.

ETA screenshot
fbijltje

Posts: 5
Registered: 10-Jul-2008
Re: Thumbnails and Lightbox problem
Posted: 24 Jun 22, 11:48   in response to: JeffTucker in response to: JeffTucker
 
  Click to reply to this thread Reply
I send your reaction to the system administrator.

Edited by: fbijltje on 24 Jun 2022, 11:50
Legend
Forum admins
Helpful Answer
Correct Answer

Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in all forums