This question is not answered. Helpful answers available: 2. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 5 - Pages: 1 - Last Post: 02-Apr-2019 09:24 Last Post By: Laza
Merlin2504

Posts: 366
Registered: 25-Jul-2016
Empty browser cache?
Posted: 02-Apr-2019 08:22
 
  Click to reply to this thread Reply
My picture galleries are added regularly. The problem already existed with the old PhotoBlogger and was also fixed. How do you set the updated galleon to be displayed the next time you call?

In the last days the question came up constantly: I do not see the new galleys. Each time I explained: Please clear the cache from the browser.

Would be great if this would go back as in the old photoblogger.

Greetings Klaus
Laza

Posts: 2,204
Registered: 6-Sep-2005
Re: Empty browser cache?
Posted: 02-Apr-2019 08:59   in response to: Merlin2504 in response to: Merlin2504
 
  Click to reply to this thread Reply
I guess it's caused by the same error I mentioned in your other thread. Always let jAlbum to upload every file (and check if upload was successful: look for the little triangle in jAlbum's bottom right corner!). Also check the following settings:
Settings / Advanced / Process subdirectories = ON
Settings / Advanced / Process only updated subdirectories = OFF
Merlin2504

Posts: 366
Registered: 25-Jul-2016
Re: Empty browser cache?
Posted: 02-Apr-2019 09:09   in response to: Laza in response to: Laza
 
  Click to reply to this thread Reply
Laza wrote:
Also check the following settings:
Settings / Advanced / Process subdirectories = ON
Settings / Advanced / Process only updated subdirectories = OFF

Is the setting, see screenshot meant? That's the way it is with me.

Laza

Posts: 2,204
Registered: 6-Sep-2005
Re: Empty browser cache?
Posted: 02-Apr-2019 09:16   in response to: Merlin2504 in response to: Merlin2504
 
  Click to reply to this thread Reply
Okay, that's fine.
Merlin2504

Posts: 366
Registered: 25-Jul-2016
Re: Empty browser cache?
Posted: 02-Apr-2019 09:18   in response to: Laza in response to: Laza
 
  Click to reply to this thread Reply
Laza wrote:
I guess it's caused by the same error I mentioned in your other thread. Always let jAlbum to upload every file (and check if upload was successful: look for the little triangle in jAlbum's bottom right corner!).

I will now have the album completely created and then get in touch later.
Where and when can I find the small triangle in the lower right corner?
Laza

Posts: 2,204
Registered: 6-Sep-2005
Re: Empty browser cache?
Posted: 02-Apr-2019 09:24   in response to: Merlin2504 in response to: Merlin2504
 
  Click to reply to this thread Reply
If there are any error messages, jAlbum will show a little (gray) warning sign in the right bottom corner of the application window. You can click it or press F7 to get to the System Console to see what's the problem.
Legend
Forum admins
Helpful Answer
Correct Answer

Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in all forums