This question is answered. Helpful answers available: 1. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 6 - Pages: 1 - Last Post: 29-May-2018 08:08 Last Post By: cpettauer
cpettauer

Posts: 9
Registered: 29-Jul-2012
no widgets visible
Posted: 28-May-2018 19:13
 
  Click to reply to this thread Reply
On a new site: https://public-transport.net/tram/Tramwaytag18/
widgets are not visible, but I was logged in during upload as before.

If I want to add the album manually I get the response: "Received fatal alert: handshake_failure" für url https://public-transport.net/tram/Tramwaytag18/! Entschuldigung.

With elder galleries I don't have that problem, see: https://public-transport.net/tram/Krefeld/

Does somebody has an idea what to do?
jGromit

Posts: 7,710
Registered: 31-Jan-2006
Re: no widgets visible
Posted: 28-May-2018 20:14   in response to: cpettauer in response to: cpettauer
 
  Click to reply to this thread Reply
(Thread moved - the skin has no role to play in displaying widgets.)
jGromit

Posts: 7,710
Registered: 31-Jan-2006
Re: no widgets visible
Posted: 28-May-2018 20:17   in response to: jGromit in response to: jGromit
 
  Click to reply to this thread Reply
Your album doesn't include the necessary code for widgets.

See Album > Settings > Advanced > Metadata - you must check Include jAlbum widget support. Make the album again, and upload it again.
cpettauer

Posts: 9
Registered: 29-Jul-2012
Re: no widgets visible
Posted: 28-May-2018 20:43   in response to: jGromit in response to: jGromit
 
  Click to reply to this thread Reply
Thank you for your help, but this was not the reason (also tested with other galleries); no connection to my jalbum account can be created, I think. I still get the "fatal error message".
RobM

Posts: 3,260
Registered: 4-Aug-2006
Re: no widgets visible
Posted: 28-May-2018 21:08   in response to: cpettauer in response to: cpettauer
 
  Click to reply to this thread Reply
There appears to be a problem with the https protocol setup you have, try contacting your web host.
jGromit

Posts: 7,710
Registered: 31-Jan-2006
Re: no widgets visible
Posted: 28-May-2018 21:30   in response to: cpettauer in response to: cpettauer
Helpful
  Click to reply to this thread Reply
cpettauer wrote:
Thank you for your help, but this was not the reason....

That was certainly one of the problems - your project settings are still not showing widget support selected.

But yes, the TLS handshake problem is a web hosting issue.

ETA: This is one that Anders will probably need to take a look at, so he can see what's happening when the jalbum.net server tries to connect to your server. The rest of us can't see that.
cpettauer

Posts: 9
Registered: 29-Jul-2012
Re: no widgets visible
Posted: 29-May-2018 08:08   in response to: jGromit in response to: jGromit
 
  Click to reply to this thread Reply
Thank you again. I changed some SSL settings and now the widgets can be seen.
Automatic connection is not available in the moment, but if I add the album manually it works.
Legend
Forum admins
Helpful Answer
Correct Answer

Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in all forums