Nikola Stojic

Nikola Stojic

Nikola Stojic

Firma Cosmos Trade se bavi izradom i ugradnjom svih vrsta nadgrobnih spomenika na teritoriji cele Srbije. U ponudi imamo i veliki broj gotovih modela od granita SHANXI BLACK prve klase.

Albums

Nikola Stojic hasn't uploaded any albums yet.

Have a look in the Explore section instead!jelena milojevic

jelena milojevic 6 years ago

Zanimala bi me cena kineskog spomenika manjih dimenzija, kvalitet mi nije bitan. Montaza bi bila na teritoriji Jagodine. Moj e mail je : jelena.milojevic9@gmail.com
lep pozdrav

Jessica Sovis

Jessica Sovis 6 years ago

Zainteresovani smo za Vase spomenike, zanima nas gde se nalazite i da li su spomenici od pravog mermera?!
Pozdrav.

Nikola Stojic

Nikola Stojic 6 years ago

Ne, spomenici nisu od mermera vec od granita SHANXI BLACK. Granit je prve klase i kod nas spada u najskuplje i najkvalitetnije na trzistu. Na stanju imamo 13 modela spomenika u vise dimenzija, stotinak spomenika je trenutno na stanju. Nasa firma se nalazi u Krusevcu na Jasickom putu. Mozete doci da ih licno pogledate i uverite se u kvalitet. Ugradnju vrsimo na teritoriji cele Srbije jer nasi kamenoresci cesto ugradjuju spomenike na razlicitim mestima. Osim ovih modela mozemo proizvesti i bilo koji model po vasoj zelji.
Ostavite mi broj pa cu Vam se ja javiti da popricamo oko vise detalja.

Pozdrav,

Nikola Stojic

Payment options

Payment options + many more...

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.