angel pinxten

angel pinxten

angel pinxten

Ik laat zien wat ik waarneem en vastleg met mijn camera. Beeldbewerken is daar een onderdeel van. Ik hou van mijn stad Deventer, de IJssel en natuur en laat me graag inspireren door allerlei takken van beeldende kunst ! Ik ben lid van de Deventer Fotokring en ook van De Zutphense een fotocollectief. Ik heb al diverse malen geƫxposeerd, alleen of in groepsverband.
Ik heb de HBO Creative Photodesign bij de Fotovakschool afgerond in 2015.Ik probeer steeds meer conceptueel te fotograferen. Eerst een idee onderzoeken en uitwerken en dan pas fotograferen! Daarnaast ben ik docent fotografie en kunstgeschiedenis.
Eind september 2017 starten de nieuwe fotografiecursussen op de nieuwe locatie in fotostudio De Zwaan Deventer
Ik stuur je graag de cursusinfo toe.
Op dinsdagavond start een beginnerscursus, op woensdagmorgen een compositiecursus en op donderdagavond een gevorderden cursus. (1x per twee weken, 5 lessen van 2 uur).

Naast docent ben ik ook fotograaf, dus wil je een ontspannen familieshoot of een goede LinkedIn foto dan maak een afspraak met me in mijn studio!

Gear

canon 6 d 14-40 l serie lens
canon 40 d 100 mm macro lens 28-105 l lens
groothoeklens 16 mm
samsung nx 200
iphone 5s

Site
City
Deventer
Country
Netherlands


Sign in to post
Write a comment
Post comment
Gerard Berendsen

Gerard Berendsen one year ago

bedankt voor je enthousiaste verhaal gisteren over fotograferen. En niet over technische hoogstandjes, maar over durven kijken.
Ik heb meteen maar even je site bezocht. was benieuwd. Mooi. En heel speciaal wat mij betreft: 'tango', 'spelen met licht' en 'dreamscapes'.

Gerard Berendsen

angel pinxten

angel pinxten 10 months ago

Ja Gerard , ik ben nog steeds op zoek naar mijn eigen handschrift.
Ik ga nog een keer beroep op ie doen!

Reply to this