angel pinxten

angel pinxten

angel pinxten

Als fotograaf laat ik zien wat ik waarneem en vastleg met mijn camera. Beeldbewerken is daar een onderdeel van. Ik hou van mijn stad Deventer, de IJssel en natuur en laat me graag inspireren door allerlei takken van beeldende kunst ! Ik ben lid van de Deventer Fotokring en ook van fotocollectief De Zutphense. Ik heb al diverse malen geëxposeerd, alleen of in groepsverband.
Ik heb de HBO Creative Photodesign bij de Fotovakschool in 2016 afgerond. Ik probeer steeds meer conceptueel te fotograferen. Eerst een idee onderzoeken en uitwerken en dan pas fotograferen! Daarnaast ben ik docent fotografie en kunstgeschiedenis.

Ik geef workshops in kleine groepjes over fotograferen op beginners en gevorderden niveau. Ook een workshop met smartphone fotografie kan ik verzorgen, Photoshop heeft ook niet veel geheimen meer voor mij.
Op het moment geef ik met veel plezier een mentoraat voor fotografen op gevorderd niveau. Daarnaast vind ik fotobesprekingen interessant om te doen. Dat deed ik o.a.voor Transijssel .Ik heb ik een rubriek hierover samen met een andere fotograaf op de website van de Deventer Fotokring.

Ook werk ik als fotocoach. Heeft u een ivraag op fotografiegebied, maak een individuele afspraak met mij. We gaan dan samen aan de slag om dat te leren, waar jij behoefte aan hebt.Maatwerk dus.

Naast docent ben ik zelfstandig fotograaf, dus wil je een ontspannen familieshoot of een goede LinkedIn foto dan maak een afspraak met mij !

Op zoek naar een piepklein maar leuk cadeautje?
Ik doe mee aan Pakje Kunst in Deventer zie www.pakjekunst.com

Kortom heb je fotografie vragen? Stuur een mail naar:angelpinxten@gmail.com

Gear

canon 6 d 14-40 l serie lens 100 mm macro lens 28-105 l lens
groothoeklens 16 mm IRIX
Fuji XT4 18-55 en 50-200. 10-24 mm en 35 mm,50 mm
iPhone 13 Max pro

E-mail
Site
City
Deventer
Country
Netherlands