WilvanB

WilvanB

WilvanB

Wie is WilvanB, oftewel Wil van Bergenhenegouwen:

Ik ben woonachtig in West-Brabant in de regio Roosendaal. Ik ben al sinds eind jaren 80 met fotografie als hobby bezig. Uiteraard eerst met een analoge fotocamera met negatief- en met diafilm. Al direct vanaf de beginperiode ben ik geïnteresseerd geweest in natuurfotografie. Uiteindelijk overgestapt van analoog naar het digitale tijdperk van fotografie waarna ik mij meer ben bezig gaan houden met de natuurfotografie. Met name het maken landschap en macro foto's geven mij de meeste voldoening. Hierbij probeer ik de sfeer van het moment vast te leggen terwijl een andere keer de schoonheid weer centraal staat. Vanwege het brede pallet aan mogelijkheden die de natuur mij biedt is dit een onuitputtelijke bron om te fotograferen. Door het volgen van workshops bij natuurfotografen, met een praktijkgroep aan de slag gaan, het maken van fotoreizen, lidmaatschap van een fotoclub probeer ik betere en mooiere foto's te maken. Ik ben sinds 2014 ook bezig met architectuurfotografie dus een nieuwe uitdaging! De resultaten hiervan zijn in een aparte map te zien.

Gear

Ik heb jaren met Pentax en daarna met Canon apparatuur gefotografeerd. Echter tegenwoordig fotografeer ik met de Fujifilm X-T1 en X-T10 systeemcamera's.

Site
Country
Netherlands

Fans

  • Martin Leicht
  • overflows
  • Carel van der Lippe
  • hanny bosveld

Sign in to post
Write a comment
Post comment
WilvanB
Super Macro

WilvanB uploaded Super Macro 11 months ago

Reply to this
WilvanB
Architectuur

WilvanB updated Architectuur one year ago

Reply to this
WilvanB
Landschap

WilvanB updated Landschap one year ago

Reply to this
Payment options

Payment options + many more...

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.