Frans Versteden Fotografie - evenementen fotograaf tilburg

Frans Versteden Fotografie - evenementen fotograaf tilburg

Frans Versteden Fotografie - evenementen fotograaf tilburg

Evenementen fotograaf - feesten partijen verjaardagen borrels en andere feestelijke momenten.....

Zelf binnenkort een evenement of een feest gaan organiseren en zoekt u iemand om alles vast te leggen? Frans Versteden Fotografie is dan het juiste adres....
Evenementen fotografie – event party fotograaf tilburg - voor feesten partijen verjaardagen borrels en andere feestelijke momenten.
Mocht u nu zelf binnenkort een evenement of een feest gaan organiseren
en zoekt u iemand om alles vast te leggen?
Bij Frans Versteden Fotografie bent u dan op het juiste adres.
Bent u op zoek naar een fotograaf die voor die opening van een nieuw bedrijf – vrijgezellen feest – sportevenement – sportwedstrijd – jubileumfeest straat of buurtfeest of een ander feestelijk moment kan fotograferen?
Bij Frans Versteden Fotograaf Tilburg bent u dan op het juiste adres.
Van tevoren spreken we elkaar om wat basis informatie te krijgen. U kunt hierbij dan denken aan wat voor soort evenement het gaat worden en in welke sfeer en of het een binnen of buiten locatie is en eventueel hoeveel mensen er ongeveer aanwezig zullen zijn.
Daarbij is het ook belangrijk om een aantal punten door te nemen of u specifieke mensen op de foto wilt hebben? En waar moeten er absoluut foto’s van worden gemaakt?
Ik vind het als fotograaf vooral prettig om ongedwongen foto’s te maken met feestelijke portretten en natuurlijk is een groepsfoto ook altijd leuk.
Na het fotograferen ga ik de beste beelden uitzoeken en worden deze gecorrigeerd op belichting, kleur en contrast en bewerkt naar hoge resolutie.
Binnen 14 dagen stuur ik u dan deze bewerkte foto’s digitaal. Wilt u de foto’s liever op een USB stick dan is dit ook mogelijk.
www.fransversteden.nl of stuur een mailtje naar info@fransversteden.nl

Gear

Canon

E-mail
Site
City
Tilburg
Country
Netherlands