Ewald Hendriks

Ewald Hendriks

Ewald Hendriks

Hallo!

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij en mijn werk als fotograaf.

Ik ben Ewald Hendriks, de bevlogen fotograaf achter Silent Moments Fotografie. De naam zegt het al, ik vereeuwig momenten die stilte met zich meebrengen. Dit kan zijn bij een overlijden of in Jouw laatste levensfase. Maar ook door een indrukwekkende landschapsfoto of omdat u samen met uw moeder bezig bent met een workshop fotografie waar u zich volledig op concentreert.

U wordt er even stil van… Dat is waar ik voldoening uit haal in mijn werk!

Ik woon in Gorssel (Gelderland), op een prachtige plek tussen de weilanden en met uitzicht op de IJssel. Als u op zoek bent naar een fotograaf die empathisch en goed benaderbaar is, dan maak ik graag kennis met u. Mijn fotografie opdrachten vinden meestal plaats in Gelderland of Overijssel. Maar verder rijden is ook geen probleem.

Als fotograaf weet ik mensen zowel voor als achter de camera op hun gemak te stellen, in een setting waarin zij zich op hun gemak voelen. Bij mij hoef je dus nooit geforceerd hoeven te poseren. De meeste fotografie opdrachten beginnen met samen een kopje koffie drinken, om elkaar beter te leren kennen en om uitleg te geven over wat we precies gaan doen.

Ik breng je in beeld zoals je bent!

Als we dan beginnen met fotograferen zult u zien dat mijn fotografiestijl zich kenmerkt als natuurlijk stijlvol. Samen gaan we op zoek naar die authentieke emotie. Een lach, een traan of juist een ondeugende blik, ik breng je in beeld zoals je bent. Ongedwongen en ontspannen!

Wilt u graag meer weten om te kijken wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op. Gegevens vind u op mijn website.

Met vriendelijke groet,

Ewald Hendriks

Gear

Sony A6000
Sony A7III
Sony FE 4/24-70 mm
Sigma 105 MM :1.4 DG + Formatt hitech 105mm polarisatiefilter
Meike MK-S-AF3A 10+16
Nissin Di700A + Magmod
Samyang AF14 mm F2.8 FE
Daarnaast nog heel veel meer om mooie foto's te maken.

Site
City
Gorssel
Country
Netherlands


Sign in to post
Write a comment
Post comment