This question is not answered. Helpful answers available: 2. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 5 - Pages: 1 - Last Post: 05-Sep-2017 16:57 Last Post By: jGromit
i_am_jim

Posts: 71
Registered: 7-Jan-2006
Album Using Turtle Quits Slideshow Part Way Through
Posted: 05-Sep-2017 16:37
 
  Click to reply to this thread Reply
An album using Turtle stops partway through and returns to thumbs screen.

Since there are over 1000 images in this album, I'm giving your a place to start to see this happen. Start Here and begin a slide show. Two images later, at the picture of the swimming pool, it goes back to the thumbs page.
RobM

Posts: 4,381
Registered: 4-Aug-2006
Re: Album Using Turtle Quits Slideshow Part Way Through
Posted: 05-Sep-2017 16:39   in response to: i_am_jim in response to: i_am_jim
 
  Click to reply to this thread Reply
i_am_jim wrote:
An album using Turtle stops partway through and returns to thumbs screen.

Since there are over 1000 images in this album, I'm giving your a place to start to see this happen. Start Here and begin a slide show. Two images later, the picture of the swimming pool, it goes back to the thumbs page.

It works fine in Safari on IOS, what OS browser are you using?
i_am_jim

Posts: 71
Registered: 7-Jan-2006
Re: Album Using Turtle Quits Slideshow Part Way Through
Posted: 05-Sep-2017 16:41   in response to: RobM in response to: RobM
 
  Click to reply to this thread Reply
Firefox
i_am_jim

Posts: 71
Registered: 7-Jan-2006
Re: Album Using Turtle Quits Slideshow Part Way Through
Posted: 05-Sep-2017 16:43   in response to: RobM in response to: RobM
 
  Click to reply to this thread Reply
Interesting, it also works in Chrome
RobM

Posts: 4,381
Registered: 4-Aug-2006
Re: Album Using Turtle Quits Slideshow Part Way Through
Posted: 05-Sep-2017 16:45   in response to: i_am_jim in response to: i_am_jim
 
  Click to reply to this thread Reply
I've moved this to Turtle's forum, as it seems skin specific.
jGromit

Posts: 33,160
Registered: 31-Jan-2006
Re: Album Using Turtle Quits Slideshow Part Way Through
Posted: 05-Sep-2017 16:57   in response to: RobM in response to: RobM
 
  Click to reply to this thread Reply
Two possible problems, here.

First, make sure you are telling jAlbum to encode the URL's - see Album > Settings > Advanced > Naming > URL-encode links.

Second (and my money is on this one), I would simplify the name of that file. Right now, it's 11144...forever front door img_3743.jpg. That's just asking for trouble, especially with the ellipsis in there. Try just 11144.jpg.
Legend
Forum admins
Helpful Answer
Correct Answer

Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in all forums