This question is answered. Helpful answers available: 2. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 3 - Pages: 1 - Last Post: 27-Aug-2017 18:15 Last Post By: Nordschleife
Nordschleife

Posts: 71
Registered: 18-Dec-2012
Labels (Tags) do not show up consistently navigating through folders
Posted: 27-Aug-2017 11:50
 
  Click to reply to this thread Reply
I'm currentyl doing my first experiments with tags in jAlbum / tiger.

Label configured to show keywords in the whole album. Here the link to the top page of the album where the Labels/Tags are shown:

https://www.doh.photos/media/index.html

Selecting the first folder "Dampf":

https://www.doh.photos/media/Dampf/index.html

then the Lable/Tag section is present, but the Labels/Tags do not show up.

Moving in any of the subfolders of "Dampf", e.g. the first one

https://www.doh.photos/media/Dampf/Dampflokseminar%20beim%20Teuto-Express%20und%20Pingel-Anton/index.html

the Labels/Tags are present.

Selecting the second folder from the top page of the album "Spiegelungen" (same level as folder "Dampf"):

https://www.doh.photos/media/Spiegelungen/index.html

then the Labels/Tags are present.

The tags also do not show up for the first level folders "MINI" and "Kiel".

The situation is the same with Firefox and Chromium Browser.

Any help is appreciated.

There is a second problemw with this album as the map section does not show, but I will post this in a separate thread.

My configuration is:
OpenSUSE Linux bond 4.12.8-1-default #1 SMP PREEMPT Thu Aug 17 05:30:12 UTC 2017 (4d7933a) x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
/home/carsten/tools/jre1.8.0_144/bin/java -Xmx4000m -DuseDesktop=true -jar home/carsten/tools/jAlbum_14.1/JAlbum.jar
jAlbum 14.1.7
Tiger 1.3.8
Firefox ESR 52.3.0 (64-Bit)
Chromium Version 60.0.3112.101 (openSUSE Build) (64-Bit)

Laza

Posts: 9,472
Registered: 6-Sep-2005
Re: Labels (Tags) do not show up consistently navigating through folders
Posted: 27-Aug-2017 13:05   in response to: Nordschleife in response to: Nordschleife
 
  Click to reply to this thread Reply
You haven't processed or haven't uploaded the whole album. Check if jAlbum is allowed to process all subfolders:

Then Make + Upload the album. Check if there are upload errors happened in the System console (F7).
Nordschleife

Posts: 71
Registered: 18-Dec-2012
Re: Labels (Tags) do not show up consistently navigating through folders
Posted: 27-Aug-2017 13:17   in response to: Laza in response to: Laza
 
  Click to reply to this thread Reply
Hello Laza,
thank you for your fast response.

My jAlbum is configured like this, see screenshot in the appendix. Even with creating the album completely new and uploading it completely there was the same problem. Sorry for not mentioning this in my posting.

Neverthelesss I just started to make changes of the album to see if the is an error message in the System console.Here the content of the system console:

Make album: 40.852s
Album upload: 1.955s
java.io.IOException: Error while adding album. Server reported: java.io.IOException: Image data does not represent an image.
at se.datadosen.jalbum.Notifier.albumAdded(Notifier.java:127)
at se.datadosen.jalbum.Notifier$1.run(Notifier.java:153)
Total upload: 4.757s
Nordschleife

Posts: 71
Registered: 18-Dec-2012
Re: Labels (Tags) do not show up consistently navigating through folders
Posted: 27-Aug-2017 18:15   in response to: Nordschleife in response to: Nordschleife
 
  Click to reply to this thread Reply
See the post of Laza in this thread for the solution:

https://jalbum.net/forum/thread.jspa?messageID=320106&#320106
Legend
Forum admins
Helpful Answer
Correct Answer

Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in all forums